HIPRA HEEFT IETS TE VIEREN…

De eerste verjaardag Mhyosphere® PCV ID

Daarom nodigen wij u uit op maandag 27 september 2021 voor onze ‘varkensproeverij’

We bieden u tijdens dit special event een zeer gevarieerd programma, waarin u kunt proeven aan de resultaten en gebruikservaringen van 1 jaar Mhyosphere® PCV ID. Daarnaast krijgt u een voorproefje hoe u uw voordeel kunt doen met de management drives methodiek. Én als hoogtepunt is er een heerlijke varkensproeverij, waar vlees van bijzondere varkens geserveerd wordt.

Workshop Mhyosphere® PCV ID resultaten

In de workshop ‘’Mhyosphere® PCV ID resultaten’’ gaat u samen met een HIPRA specialist, op basis van de gepresenteerde resultaten, dieper in op de technische details. Ook worden de ontwikkelingen in de markt geëvalueerd en geven we antwoord op specifieke vragen die aan de orde zijn gekomen gedurende het eerste levensjaar.    

Workshop Management Drives

Door deel te nemen aan de workshop, ‘ Management Drives’ kunt u proeven aan een kleurrijk palet van amuses over persoonlijke drijfveren. Hebt u zich wel eens afgevraagd waarom een ander iets wel of niet doet? En belangrijker nog, hoe dit gedrag acties en reacties eigenlijk beïnvloedt? Ons gedrag wordt vaak gestuurd door onbewuste drijfveren. Door deze drijfveren van uzelf en andere te herkennen kunt u de samenwerking met teamleden maar ook met relatie versterken. Deze inspirerende sessie laat u kennismaken met wat een zo’n krachtige en praktische tool kan doen binnen uw praktijk.

HIPRA hecht veel waarden aan verdere ontwikkeling en optimalisering van samenwerking en past deze methodiek van Management Drives succesvol toe binnen haar teams. Wil u ook investeren in uw team? Doe dan mee aan de prijsvraag en win een Management Drives analyse onder begeleiding van een gecertificeerde coach.

PROGRAMMA
27 SEPTEMBER 2021

15.30 u Ontvangst
16.00 – 16.15 u Openingswoord
16.15 – 17.45 u

Workshops:

  • Mhyosphere® PCV ID resultaten
  • Management Drives methodiek
  • Ibérico ham snijden
17.45 – 18.00 u Afronding
18.00 u – 22.00 u Start BBQ ‘varkensproeverij’

Locatie

Watergoed
Tielsestraat 129,
6675 AC Valburg

Workshop Ibérico ham snijden

Wie jarig is trakteert! Daarom bieden wij u een workshop  ‘Ibérico ham snijden’. Hierin hebt u de gelegenheid om te proeven van deze heerlijke delicatesse en leert u van een Spaanse Cortadore Profesional de basisbeginselen van zelf ham snijden. Tevens komt u meer te weten over de verschillende typen hammen, het kiezen van een goede ham en hoe de ham bewaard kan worden.

Deze verjaardag mag u niet missen! Tot dan!

HIPRA SWINE TEAM

Schrijf je nu in !

Ja, ik meld me aan voor het Special event